18. februára 2012

Čevapčiči s chlebom

300 g mletého bravčového mäsa., 300 g mletého hovädzieho mäsa., soľ., mleté čierne korenie., 1 vajce., 1 cibuľa., 1 lyžica kečupu., olej., 4 krajce toastového chleba., zelenina na oblohu., 
Obe mleté mäsa osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme vajce, očistenú nadrobno pokrájanú cibuľu, kečup a dokonale vymiešame. Zo zmesi tvarujeme malé valčeky, ktoré opečieme na rozohriatom oleji zo všetkých strán (asi 4 minúty). Toastový chlieb nasucho opečieme z oboch strán na teflónovej panvici, uložíme na taniere, n každý dáme tri kúsky čevapčiči, ozdobíme kolieskami cibule a sezónnou zeleninou.
    

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára