Čakanku pokrájame na 2 cm rezance. Avokádo rozpolíme, odkôstkujeme, olúpeme a naprieč pokrájame na tenké rezy, šampiňóny na jemné plátky, vajcia a syr na malé plátky. Urobíme octový dressing, avokádo, šampiňóny a vajcia doň krátko ponoríme a ihneď servírujeme v miske s ostatnými prísadami.
19. augusta 2016
Avokádový šalát
2 zrelé avokáda., trochu šalátu z čakanky., citrónová šťava., 200 g šampiňónov., 2 vajcia natvrdo., 100 g tvrdého syra., 6 polievkových lyžíc estragónového octu., 6 polievkových lyžíc oleja., soľ., cukor., biele korenie.,
Čakanku pokrájame na 2 cm rezance. Avokádo rozpolíme, odkôstkujeme, olúpeme a naprieč pokrájame na tenké rezy, šampiňóny na jemné plátky, vajcia a syr na malé plátky. Urobíme octový dressing, avokádo, šampiňóny a vajcia doň krátko ponoríme a ihneď servírujeme v miske s ostatnými prísadami.
Čakanku pokrájame na 2 cm rezance. Avokádo rozpolíme, odkôstkujeme, olúpeme a naprieč pokrájame na tenké rezy, šampiňóny na jemné plátky, vajcia a syr na malé plátky. Urobíme octový dressing, avokádo, šampiňóny a vajcia doň krátko ponoríme a ihneď servírujeme v miske s ostatnými prísadami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára