Pistácie obaríme vriacou vodou a obielime. Hrušky umyjeme ošúpeme, vykrojíme z nich jadrovníky a pokrájame na hrubšie plátky. Slivky umyjeme, rozpolíme a vyberieme z nich kôstky. Potom pistácie, hrušky a slivky spolu premiešame. Citrónovú šťavu z dvoch citrónov zmiešame s hruškovým likérom, vanilkovým cukrom a práškovým cukrom a nalejeme na ovocie. Necháme ešte 15 minút postáť a môžeme podávať.
19. augusta 2016
Hruškový šalát
4 hrušky., 10 sliviek., 50 g pistáciových orieškov., šťava z 2 citrónov., 4 polievkové lyžice hruškového likéru., balíček vanilkového cukru., 3 polievkové lyžice práškového cukru (60 g).,
Pistácie obaríme vriacou vodou a obielime. Hrušky umyjeme ošúpeme, vykrojíme z nich jadrovníky a pokrájame na hrubšie plátky. Slivky umyjeme, rozpolíme a vyberieme z nich kôstky. Potom pistácie, hrušky a slivky spolu premiešame. Citrónovú šťavu z dvoch citrónov zmiešame s hruškovým likérom, vanilkovým cukrom a práškovým cukrom a nalejeme na ovocie. Necháme ešte 15 minút postáť a môžeme podávať.
Pistácie obaríme vriacou vodou a obielime. Hrušky umyjeme ošúpeme, vykrojíme z nich jadrovníky a pokrájame na hrubšie plátky. Slivky umyjeme, rozpolíme a vyberieme z nich kôstky. Potom pistácie, hrušky a slivky spolu premiešame. Citrónovú šťavu z dvoch citrónov zmiešame s hruškovým likérom, vanilkovým cukrom a práškovým cukrom a nalejeme na ovocie. Necháme ešte 15 minút postáť a môžeme podávať.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára