Krém: 400 – 500 ml mlieka, 2 kokosové pudingy, 125 g masla, 100 g práškového cukru (alebo podľa chuti), 1 kyslá smotana,
Suroviny na cesto zmiešame v hlbšej mise a vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 25 až 35 minút pri teplote 180 °C. Uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Medzitým vyšľaháme maslo s cukrom. Do masla za šľahávame po lyžiciach vychladnutý puding a kyslú smotanu. Krém natrieme na vychladnuté cesto, pofŕkame čokoládou, aby sme vytvorili efektné zdobenie a koláč dáme stuhnúť do chladu. Nakrájame na úhľadné rezy dlhým rozohriatym nožom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára