Krém: 5 vaječných žĺtkov, 750 g odtučneného roztierateľný tvarohu, 50 g práškového cukru, 2 vanilkové cukry, 2 zlaté klasy, 500 ml mlieka, sneh z vaječných bielkov,
Lístkové cesto “rozváľame” a dáme do hlbokého plechu tak, aby cesto po bokoch plechu zakrývalo do výšky všetky strany. Do misy dáme mlieko, tvaroh, žĺtka, cukor, 2 zlaté klasy, 1 vanilkový cukor, všetko dobre vymiešame, aby bola masa bez hrudiek a vylejeme na cesto, dáme piecť. Medzitým ušľaháme sneh z 5 bielkov s 1 vanilkovým cukrom a 2 PL práškového cukru. Tesne pred dopečením natrieme na koláč bielkový sneh a dáme späť dopiecť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára