Kyslé smotany osladíme vanilkovým cukrom a rozdelíme ich do troch misiek na rovnaké diely. V prvej miske zmiešame kyslú smotanu so škoricovým cukrom, v druhej zmiešame smotanu s nastrúhanou čokoládou a v tretej miske zmiešame smotanu s kakaom. Pripravíme vysoké poháre, ktoré striedavo plníme vrstvami piškót, smotany a ovocia. Na záver posypeme nastrúhanými mandľami a ozdobíme zvyšným ovocím.
17. augusta 2016
Smotanové pokušenie
3 kyslé smotany, dvojfarebné piškóty, rôzne druhy ovocia (banány, jablká, mango, hrušky atď), vanilkový cukor, škoricový cukor, kakao, nastrúhaná čokoláda, nastrúhané mandle,
Kyslé smotany osladíme vanilkovým cukrom a rozdelíme ich do troch misiek na rovnaké diely. V prvej miske zmiešame kyslú smotanu so škoricovým cukrom, v druhej zmiešame smotanu s nastrúhanou čokoládou a v tretej miske zmiešame smotanu s kakaom. Pripravíme vysoké poháre, ktoré striedavo plníme vrstvami piškót, smotany a ovocia. Na záver posypeme nastrúhanými mandľami a ozdobíme zvyšným ovocím.
Kyslé smotany osladíme vanilkovým cukrom a rozdelíme ich do troch misiek na rovnaké diely. V prvej miske zmiešame kyslú smotanu so škoricovým cukrom, v druhej zmiešame smotanu s nastrúhanou čokoládou a v tretej miske zmiešame smotanu s kakaom. Pripravíme vysoké poháre, ktoré striedavo plníme vrstvami piškót, smotany a ovocia. Na záver posypeme nastrúhanými mandľami a ozdobíme zvyšným ovocím.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára