16. septembra 2012

Morčací špíz s paprikami

400 g morčacích pŕs., 1 zelenú + 1 červenú + 1 žltú papriku., grilovacie korenie, drvenú rascu., olivový olej. citrónovú šťavu., majorán., oregano., soľ.,
Morčacie prsia najskôr umyjeme, osušíme a pokrájame na menšie kúsky. V troške olivového oleja, rozmiešame grilovacie korenie, drvenú rascu, soľ a všetko pridáme k mäsu. Spolu premiešame a necháme približne polhodinu odležať v chlade. Medzitým očistíme papriky a pokrájame na väčšie kocky. Marinádu pripravíme tak, že zmiešame olej s citrónovou šťavou, majoránom, oreganom a štipkou soli. Do marinády primiešame kúsky papriky a necháme odležať. Na naolejované drevené špajdle striedavo ponapichujeme mäso a papriku. Špízy opečieme na grile zo všetkých strán.
      

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Zverejnenie komentára