200 g kelu., 120 g predného hovädzieho mäsa., 100 g bravčového mäsa., 1/2 cibule., 1 vajce., 10 g slnečnicového oleja.,, mleté čierne korenie., vývar z kostí alebo zo zeleniny., pažítka., soľ.,
Veľké kelové list dobre sparíme a naplníme plnkou z mletého mäsa, ku ktorému sme pridali cibuľu pokrájanú nadrobno, vajce, mleté čierne korenie., pažítku a soľ. Zvinieme a okraje preložíme, aby plnka nevytiekla, uložíme do nádoby z ohňovzdorného skla alebo pekáča vymasteného olejom, podlejeme vývarom z kostí, zo zeleniny alebo zo zemiakov, pokvapkáme zvyškom oleja a udusíme.
(2 porcie / 1 porcia 1402 kJ - 335 kcal., B - 25,0 g., T - 23,0 g., S - 7,0 g)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára