500 g jemného tvarohu., 500 g piškót., 250 ml kyslej smotany., 2 balíčky vanilínového cukru., 4 lyžice práškového cukru., 3 bielka., 250 ml uvarenej kávy., 2 lyžice kakaa., 1 lyžica rumu., mletá škorica.,
Bielka vyšľaháme s 1 vanilínovým cukrom na tuhý sneh. Tvaroh zmiešame so smotanou, práškovým a vanilínovým cukrom. Do tvarohovej zmesi opatrne primiešame sneh. Na dno tortovej formy naukladáme piškóty namočené do vychladnutej kávy zmiešanej s rumom. Na piškóty natrieme tretinu tvarohového krému. Dvakrát zopakujeme vrstvu piškót a krému. Vrchnú vrstvu krému uhladíme a posypeme kakaom a škoricou. Na 12 hodín dáme stuhnúť do chladničky, nakrájame a podávame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára