14. mája 2012

Nepečený "indián"

250 g rastlinného tuku., 100 g práškového cukru., 1 balíček vanilínového cukru., 2 zlaté klasy., 800 ml mlieka., 100 ml rumu., 1 balenie detských piškót., 4 balenia keksov (Indián alebo Marína)., čokoládová poleva.,
V mlieku uvaríme zlaté klasy spolu s vanilínovým cukrom. Za občasného premiešania necháme vychladnúť. Tuk vymiešame s práškovým cukrom a postupne zapracuje do vychladnutého krému. Na väčší podnos alebo plech rozložíme 2 balík keksov a natrieme na ne polovicu pudingovej plnky Na vrch poukladáme piškóty ktoré sme namočili v rume. Potom ich potrieme pudingovým krémom, na ktorý ukladáme zvyšok keksov.Vrch koláča natrieme rozpustenou čokoládovou polevou a dáme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním sa odporúča nahriať ostrý nôž v teplej vode, utrieť a až potom koláč pokrájať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára