17. júla 2012

Šťavnatý hroznový tunel

3 vajcia., 100 g kryštálového cukru., 100 g hladkej múky., 250 g bieleho hrozna., 250 g červeného hrozna., 2 vrecúška tortového želé., tuk a olej.,
V miske vyšľaháme vajcia s cukrom a primiešame preosiatu múku. Cesto vylejeme do podlhovastej formy vymazanej tukom a vyloženej papierom na pečenie a upečieme v rúre. Potom korpus vyberieme, necháme vychladnúť a znova ho vrátime do formy na pečenie, tentoraz potretej olejom a vyloženej fóliou. Hroznové bobule navrstvíme na upečené cesto vo forme. Tortové želé pripravíme podľa návodu na obale a zalejeme ním hrozno. Koláč vložíme do chladničky a necháme vychladnúť a stuhnúť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára