7. septembra 2010

Nepečená roláda

300 g kryštálového cukru., 1,5 dl vody., vanilínový cukor., 200 g kokosovej múčka., 60 g masla., 2 pl kakaa., balíček piškót
Plnka: 125 g masla., 2 pl práškového cukru
Cukor zalejeme vodou, aby bol celý ponorený, a uvaríme z neho hustý sirup, ktorý potom necháme vychladnúť. Z vanilínového cukru, kokosovej múčky, zo 60 g masla, kakaa a rozdrvených piškót vypracujeme cesto, do ktorého pridáme sirup. Cesto necháme pol dňa v chladničke odstáť a potom ho vyvaľkáme na plát hrubý cm. V miske zmiešame 125 g masla a 2 PL práškového cukru a zmesou natierame vyvaľkané cesto, ktoré potom zavinieme do rolády, posypeme kokosovou múčkou a necháme cez noc stuhnúť.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára