3. januára 2019

Prírodné rezne z diviaka

400 – 500 g mäsa zo stehna., 2 – 3 strúčiky cesnaku., soľ., olej., rasca., 60 g masti na pečenie., 50 g bylinkového masla., citrón., väčšiu cibuľu., 150 g husacej alebo kačacej pečene., mleté čierne korenie., majorán
Mäso umyjeme, pokrájame na rezne, naklepeme, potrieme rozotretým cesnakom, osolíme, pokvapkáme olejom a necháme odležať. Potom rezne posypeme rascou a pomaly opekáme na masti z oboch strán. Hotové mäso poukladáme na misu, preložíme bylinkovým maslom a plátkami citróna. Vo zvyšku šťavy speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájanú pečeň, okoreníme, posypeme majoránom a opečieme. Pridáme k mäsu a podávame so zemiakmi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára