Každú údeninu rozdelíme na tri časti. Očistíme cibuľu. Papriku prekrojíme na polovicu a odstránime semená. Kukuričku a feferónky necháme dobre obschnúť. Zeleninu pokrájame na rovnaké kúsky. Údeninu a kúsky zeleniny postupne striedavo napichujeme na ražeň, osolíme, okoreníme čiernym korením a tymiánom. Ražniči potrieme olejom a z všetkých strán opražíme na panvici alebo grile.
6. januára 2019
Údeninovo zeleninové ražniči
4 klobásy (alebo špekáčky)., 4 frankfurtské párky., 4 debrecínske párky., červená cibuľa., 3 malé papriky., 6 konzervovaných kukuričiek., 6 červených feferóniek., soľ., korenie., tymián., olej
Každú údeninu rozdelíme na tri časti. Očistíme cibuľu. Papriku prekrojíme na polovicu a odstránime semená. Kukuričku a feferónky necháme dobre obschnúť. Zeleninu pokrájame na rovnaké kúsky. Údeninu a kúsky zeleniny postupne striedavo napichujeme na ražeň, osolíme, okoreníme čiernym korením a tymiánom. Ražniči potrieme olejom a z všetkých strán opražíme na panvici alebo grile.
Každú údeninu rozdelíme na tri časti. Očistíme cibuľu. Papriku prekrojíme na polovicu a odstránime semená. Kukuričku a feferónky necháme dobre obschnúť. Zeleninu pokrájame na rovnaké kúsky. Údeninu a kúsky zeleniny postupne striedavo napichujeme na ražeň, osolíme, okoreníme čiernym korením a tymiánom. Ražniči potrieme olejom a z všetkých strán opražíme na panvici alebo grile.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára