12. januára 2019

Barunkyne cookies

200 g rastlinného tuku na pečenie., 2 vajcia., 140 g cukru kryštál., vanilkový cukor., 2 PL kypriaceho prášku., 200 g hladkej múky., 2 PL instantného kakaa., 50 g mandlí., 50 g hrozienok., 100 g čokoládky na varenie., papier na pečenie
Rastlinný tuk rozpustíme a necháme vychladnúť. Cukor zmiešame v mise s vanilkovým cukrom, pridáme rastlinný tuk a vyšľaháme do peny. Do utrenej hmoty vmiešame múku s práškom do pečiva, vajce a kakao. Nahrubo nasekanú čokoládu a mandle pridáme spolu s hrozienkami do vzniknutej hmoty. Vyložíme plech papierom na pečenie a pripravené cesto na neho kladieme lyžičkou. Dbáme na dostatočné odstupy cesta – v priebehu pečenia cesto ešte narastie. Pečieme asi 10 minút pri teplote 200 stupňov C.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára