11. januára 2019

Broskyňový krém

8 broskýň z konzervy., 8 PL vínovice., 250 g nízkokalorického tvarohu., 3 žĺtky., 75 g cukru., šťava z citróna., konzerva kondenzovaného mlieka., balíček vanilkového cukru., 4 PL brusníc., niekoľko lístkov medovky
Broskyne z konzervy necháme odkvapkať na site. Polejeme vínovicou a cca 10 minút necháme odležať. Tvaroh vymiešame s bielkami, cukrom, citrónovou šťavou, kondenzovaným mliekom a vanilkovým cukrom. Polovičku broskýň rozmixujeme s vínovicou a vmiešame do tvarohu. Krém dáme vychladiť. Potom ho rozdelíme do pohárov a na každý dáme polovičku broskyne a černice, ozdobíme aj listom medovky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára