16. januára 2019

Cibuľová polievka s bryndzou pre diabetikov - 2 porcie

1 stredne veľká cibuľa., 20 g údenej slaniny., 1/8 l egalizovaného mlieka., 50 g bryndze., rasca., zelená petržlenová vňať., vývar z kostí., soľ
čistenú a pokrájanú cibuľu speníme na pokrájanej a vyškvarenej slanine, zalejeme troškou horúceho vývaru a udusíme do mäkka. Pridáme tlčenú rascu, zalejeme 1/2 l horúceho vývaru a varíme ešte asi 20 minút. Bryndzu rozšľahanú v mlieku vlejeme do polievky. Pred podávaním pridáme zelenú petržlenovú vňať, posekanú nadrobno. Podávame s chlebom.
Nutričné hodnoty
1 porcia: 691 KJ - 165 kcal;
B - 10,4 g; T - 12,4 g; S - 3,0 g;

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára