600 g hovädzieho predného mäsa., olej., soľ., mleté čierne korenie., cibuľa., 4 zrnká nového korenia., mletá červená paprika., 2 dl mäsového vývaru., PL pikantného kečupu., 50 g hrášku., uvarené vajce., 50 g údeného syra
Hovädzie mäso odblaníme, pokrájame na väčšie kocky, osolíme, okoreníme, prudko opečieme na oleji a vyberieme. Vo výpeku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, posypeme mletou červenou paprikou a premiešame. Pridáme mäso, podlejeme vývarom a prikryté dusíme do polomäkka. Pridáme hrášok, nové korenie, kečup, podľa potreby podlejeme vodou a dodusíme do mäkka. Pred podávaním ozdobíme kolieskami uvareného vajca, kolieskami cibule a posypeme postrúhaným syrom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára