10. januára 2019

Pikantné hovädzie mäso

500 g hovädzieho mäsa., 100 g oleja., väčšiu cibuľu., 2 zeleninové papriky., 250 g čerstvých húb., 3 rajčiaky., vegeta., mleté čierne korenie., soľ., hladká múka na zahustenie., feferónka
Mäso umyjeme, pokrájame na rezance a na oleji prudko opražíme do zlata. Pridáme očistenú a nadrobno pokrájanú cibuľu, na rezance a na oleji prudko opražíme do zlata. Pridáme očistenú a nadrobno pokrájanú zeleninovú papriku a pokrájané huby. Spolu dusíme 15 – 20 minút. Podľa potreby podlejeme vodou. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme olúpané, nakrájané rajčiaky, vegetu, čierne korenie, soľ, poprášime múkou a necháme dusiť. Do hotového pridáme podľa chuti nadrobno posekanú feferónku.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára