12. januára 2019

Tvarohová torta s musli

500 g nízkotučného tvarohu., 250 g musli., vajce., 120 g sušených fíg., 200 g čučoriedok., 120 ml nízkotučného kondenzovaného mlieka., KL želatíny., 6 PL cukru., 3 nektarinky., 3 PL medu., 4 PL studenej vody
Figy a musli spolu rozmixujeme, nalejeme do tortovej formy a dáme do chladničky. Želatínu zalejeme studenou vodou a na sporáku pomaly zohrievame, kým sa nerozpustí, necháme vychladnúť. Do mixéra dáme tvaroh, vajce, cukor, mlieko a zmixujeme. Prelejeme k čučoriedkam, pridáme želatínu a hotovou zmesou natrieme korpus z musli a fíg. Dáme stuhnúť do chladničky, ozdobíme plátkami nektariniek, čučoriedkami alebo ríbezľami a polejeme medom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára