250 g hovädzieho mäsa., cibuľa., 40 g masti., soľ., mleté čierne korenie., 250 g bravčového mäsa., 2 mrkvy., petržlen., ½ zeleru., 200 g kapusty., rasca., bobkový list., majorán
Hovädzie mäso pokrájame na kocky. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme mäso, opražíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, podľa potreby podlejeme trochou vývaru a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme bravčové mäso pokrájané na kocky a ďalej dusíme. Potom pridáme očistenú a pokrájanú mrkvu, petržlen, zeler a postrúhanú kapustu, ochutíme rascou, bobkovým listom a udusíme do mäkka. Nakoniec dochutíme majoránom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára