9. januára 2019

Grilované bravčové rezne

400 g bravčového mäsa zo stehna., čierne korenie., soľ., madeira., olej., 4 hrušky., jahodový džem., citrón., kaviár
Bravčové mäso pokrájame na rezne a naklepeme. Okoreníme nahrubo rozdrveným čiernym korením, ktoré dľaňou povtláčame do mäsa. Osolíme, pokvapkáme madeirou a potrieme olejom. Vložíme do rozohriateho grilu a za občasného potierania ugrilujeme do mäkka. Hrušky napoly prekrojíme, jaderníky vykrojíme a namiesto nich dáme jahodový džem. Pripravené hrušky pokvapkáme šťavou z citróna. Polovicu citróna nakrájame na plátky, ktoré ozdobíme kaviárom. Podávame s udusenou hrozienkovou ryžou. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára