200 g zelených fazuliek., 200 g mrky., 200 g sterilizovanej kukurice., 200 g brokolicových ružičiek., červená paprika., balíček priesvitnej želatíny., 400 g netučného tvarohu., 2 PL mlieka., PL polotučnej horčice., soľ., mleté čierne korenie., 2 PL nasekanej petržlenovej vňate
Zeleninu očistíme, nakrájame na malé kúsky a uvaríme každú zvlášť v osolenej vode. Fazuľky 10 minút, mrkvu 6 minút a brokolicové ružičky 3 minúty. Želatínu nasypeme do studenej vody. Tvaroh rozmiešame s mliekom. Primiešame soľ, horčicu, čierne korenie a nasekanú petržlenovú vňať. Napučanú želatínu rozpustíme na miernom ohni a pramienkom pridávame so tvarohovej zmesi. Na záver primiešame všetku zeleninu. Obdĺžnikovú formu vyložíme alobalom, pričom necháme konce pretŕčať von. Nádobu naplníme tvarohovým krémom so zeleninou, zakryjeme alobalom a necháme cez noc v chladničke stuhnúť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára