19. januára 2019

Vajcový hochštapler

8 natvrdo uvarených očistených vajec., 3 kúsky toastového chleba., 1 až 2 strúčiky cesnaku., 20 g masla alebo margarínu., PL horčice., 200 g čerstvého syra., soľ., čerstvo pomleté čierne korenie., 8 plátkov údenej slaninky., 100 g šalátu., huľavníka alebo inej zelenej pochutiny
Očistené vajcia prerežeme po šírke na tri diely. Z chleba povykrajujeme pohárikom alebo formičkou kolieska, zvyšky usmažíme, pridáme cesnak, horčicu, syr a ostatné prísady, premiešame. Vajcia prekladáme pripravenou zmesou, kolieskami chleba, slaninkou a šalátom či huľavníkom. Hotové spojíme ihlicami na jednohubky. Podávame s pečivom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára