400 g bravčového mäsa zo stehna., soľ., mleté čierne korenie., 40 g masti., cibuľa., 4 zeleninové papriky., 2 rajčiaky., PL kečupu., oregano
Mäso pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme v rozohriatej masti z obidvoch strán. Polomäkké mäso vyberieme a pokrájame na kocky. V masti po opekaní mäsa opražíme cibuľu posekanú nadrobno, pridáme pokrájané zeleninové papriky bez jadrovníkov, opražíme, podlejeme , vložíme späť pokrájané mäso a podusíme 20 minút. Potom pridáme rajčiaky pokrájané na osminky, kečup a oregano, premiešame a prikryté udusíme do mäkka. Počas dusenia podľa potreby podlievame vývarom alebo vodou.

Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára