15. januára 2019

Kurací šalát s rajčinami

2 PL majonézy., PL kečupu., malý hlávkový šalát., malá cibuľa., 2 rajčiny., zelená uhorka., 200 g kuracích prsíčok., strúčik cesnaku., soľ., čierne korenie
Očistené kuracie prsíčka veľmi pomaly opečieme z oboch strán, vyberieme ich na tanierik a necháme vychladnúť. Vychladnuté kuracie prsíčka nakrájame na rezančeky, uhorku na kolieska a rajčiny na osminky. Cibuľu nasekáme nadrobno a sparíme vriacou vodou. Umytý šalát natrháme na kúsky. Šalát premiešame s uhorkou, rajčiakmi, cibuľkou a kuraťom. Majonézu zmiešame s kečupom a rozotretým cesnakom, soľou a čiernym korením.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára