15. januára 2019

Rybí šalát

400 g rybieho filé., soľ., šťava z citróna., celé čierne korenie., cibuľa., hlávkový šalát., 2 jablká., 50 g húb v sladkokyslom náleve., KL sardelovej pasty., majonéza., 2 mladé póry
Rybie filé uvaríme v osolenej vode a spolu s lyžičkou šťavy z citróna, celým čiernym korením a pokrájanou cibuľou. Mäkké filé vykostíme, pokrájame na malé kúsky, pridáme hlávkový šalát pokrájaný nadrobno olúpané pokrájané jablká bez jadrovníkov, pokrájané huby a sardelovú pastu. Všetko spojíme majonézou, zľahka premiešame, podľa chuti okyslíme šťavou z citróna a ozdobíme pórom pokrájaným na kolieska.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára