10. januára 2010

Kuracie prsia v kokose

4 kuracie prsia, soľ, mleté biele korenie, hladká múka, 2 vajcia, kokosová múčka, olej, lyžica masla, lyžica medu, lyžička kari korenia, lyžička francúzskej horčice, 1,5 dl bieleho vína
Očistené kuracie prsia umyjeme, osušíme, osolíme a okoreníme mletým bielym korením. Obalíme v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach, v kokosovej múčke a vypražíme v rozohriatom oleji do zlatista. Počas vyprážania niekoľkokrát otočíme, aby kokos neprihorel a nezhorkol. V rajnici zohrejeme maslo, trocha oleja, pridáme med, kari korenie, horčicu, víno a za stáleho miešania krátko povaríme. Rezne rozdelíme na taniere, pokrájame a polejeme medovou omáčkou.

1 komentár: