10. januára 2010

Ryba na zelenine


600 g rybieho filé, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, olej, 300 g malých zemiakov, 200 g mrkvy, cibuľa, 150 g klobásy, 2 dl zeleninového vývaru, petržlenová vňať
Osušené filety rýb osolíme, okoreníme a posypeme mletou červenou paprikou. Zemiaky a mrkvu ošúpeme, pokrájame na kolieska a uložíme do vymastenej zapekacej nádoby. Posypeme očistenou pokrájanou cibuľou, osolíme, okoreníme a podlejeme vývarom. Vo vyhriatej rúre pečieme 30 minút. Premiešame, na zmes uložíme na kolieska pokrájanú klobásu, pripravené ryby, pokvapkáme olejom, posypeme mletou červenou paprikou a upečieme domäkka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára