27. marca 2010

Opekané rezance s čínskou kapustou

300 g čínskych rezancov alebo bezvaječných širších rezancov., soľ., 4 lyžice oleja., 1 čínsku kapustu, 100 g póru., 2 lyžice sójovej omáčky, 1 dl bieleho vína., 1 štipľavá paprička., 
Rezance uvaríme v osolenej vode podľa návodu od výrobcu, scedíme a necháme na site odkvapkať. Vo väčšej panvici alebo vo woku zohrejeme olej, vložíme rezance a za stáleho miešania doružova opekáme. Pridáme očistený umyté pokrájaný pór, umytú pokrájanú čínsku kapustu, polejeme sójovou omáčkou a za stáleho miešania krátko opečieme. Papričku prekrojíme, odstránime jadierka, nadrobno pokrájame a pridáme k rezancom. Podlejeme vínom, ochutíme soľou a krtko prehrejeme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára