7. marca 2010

Šalát s mäsom, syrom a orechmi

ľadový šalát., jablko., citrónová šťava., štipka cukru., 30 g sušeného ovocia.,  250 g studeného pečeného hydinového mäsa., 200 g tvrdého syra (madeland)., 2 lyžice vypečenej šťavy z mäsa., soľ., vlašské orechy., 
Šalát umyjeme a nakrájame ho na rezančeky. Jablko zbavené jadrovníka nakrájame na malé kúsky, pokvapkáme ich citrónovou šťavou a trochu pocukrujeme. Zmiešame ich najprv so sušeným ovocím pokrájaným na kúsky a potom so šalátom. Pečené mäso a tvrdý syr nakrájame na kúsky a tiež pridáme do šalátu. nakoniec vmiešame vypečenú šťavu, podľa chuti osolíme a šalát posypeme vlašskými orechmi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára