Puding: 8,5 dcl mlieka, 2 zlaté klasy, 3 lyžice kryštálového cukru
Krém: 3 pochúťkové kyslé smotany, 3 lyžice kryštálového cukru,
Vyšľahať sneh, v inej nádobe žĺtky s cukrom a postupne pridáme olej, vodu, múku s práškom a nakoniec vmiešame sneh. Polovicu cesta vylejeme na pripravený plech, do druhej polovice pridáme 2 lyžice kakaa a mriežkovite povlievame na prvú polovicu cesta. Do celého lyžičkou nepravidelne vhádžeme puding zo zlatých klasov.
Puding: Mlieko s cukrom zvaríme, pridáme Zlatý klas rozmiešaný v troške mlieka. Necháme vychladnúť!
Krém: Zmiešame a necháme v chladničke, kým sa neupečie a nevychladne koláč.Po upečení a vychladnutí koláč potrieme krémom a posypeme škoricou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára