1 cibuľa., 1 strúčik cesnaku., 10 g (1 lyžica) oleja., mleté čierne korenie., strúhaný muškátový orech., 2 krajčeky sendviča., 20 g tvrdého syra., 1/2 l vývaru z mäsa alebo z kostí., soľ.,
Cibuľu pokrájame na tenké kolieska., cesnak roztlačíme a na polovici oleja speníme do zlatožlta. Zalejeme vývarom a varíme na slabom ohni pol hodiny. Okoreníme, posolíme a dáme do šálok. Na druhej polovici oleja opražíme krajčeky sendviča, dáme navrch polievky a posypeme strúhaným tvrdým syrom, najlepšie parmezánom alebo ementálom. Vložíme do horúcej rúry a zapekáme ešte 2 minúty.
(2 porcie / 1 porcia 720 kJ - 172 kcal., B - 5,0 g., T - 7,0 g., S - 19,0 g.,)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára