13. marca 2012

Rozkvitnutá parížska torta

1 balenie korpusu z parížskej torty Dr. Oetker., 260 ml vody., 30 ml oleja., 2 vajcia., 
Krém: 1 balenie krému z parížskej torty Dr. Oetker., 400 - 500 ml smotany na šľahanie., 3 banány.,
Zdobenie: 1 balenie kvetín oblátkových Dr. Oetker.,
Na prípravu krému zavaríme obsah vrecka so zmesou na krém (súčasť balenia parížskej torty Dr. Oetker) so smotanou podľa návodu na obale a odložíme na 3 hodiny, najlepšie cez noc, do chladničky. Na prípravu cesta zmiešame obsah vrecka so zmenou na korpus (súčasť balenia parížskej torty Dr. Oetker) s vodou, olejom a vajciami podľa návodu na obale. Cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Po upečení necháme korpus vychladnúť, uvoľníme z formy a korpus jedenkrát pozdĺžne rozrežeme. Banány olúpeme pozdĺžne prekrojíme a položíme na spodný diel korpusu. Vychladnutý krém vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni dotuha. Polovicu krému nanesieme na banány, uhladíme a prikryjeme vrchným dielom korpusu. Zvyškom krému potrieme povrch a okraje torty. Tortu odložíme do chladničky. Tortu pred podávaním dozdobíme oblátkovými kvetinami.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára