1 balenie korpusu z parížskej torty Dr. Oetker., 260 ml vody., 30 ml oleja., 2 vajcia.,
Krém: 1 balenie krému z parížskej torty Dr. Oetker., 400 - 500 ml smotany na šľahanie., 3 banány.,
Zdobenie: 1 balenie kvetín oblátkových Dr. Oetker.,
Na
prípravu krému zavaríme obsah vrecka so zmesou na krém (súčasť balenia
parížskej torty Dr. Oetker) so smotanou podľa návodu na obale a odložíme na 3
hodiny, najlepšie cez noc, do chladničky. Na prípravu cesta zmiešame obsah
vrecka so zmenou na korpus (súčasť balenia parížskej torty Dr. Oetker) s vodou,
olejom a vajciami podľa návodu na obale. Cesto nalejeme do vymastenej a múkou
vysypanej formy. Po upečení necháme korpus vychladnúť, uvoľníme z formy a
korpus jedenkrát pozdĺžne rozrežeme. Banány olúpeme pozdĺžne prekrojíme a
položíme na spodný diel korpusu. Vychladnutý krém vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom
na strednom stupni dotuha. Polovicu krému nanesieme na banány, uhladíme a
prikryjeme vrchným dielom korpusu. Zvyškom krému potrieme povrch a okraje
torty. Tortu odložíme do chladničky. Tortu pred podávaním dozdobíme oblátkovými
kvetinami.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára