320 g polohrubej
múky., 1 balíček Kypriaceho prášku do pečiva Dr.Oetker., 220 g cukru., 1
balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker., 3 vajcia, 250 ml mlieka., 250 ml oleja.,
Náplň: 1 ananásový kompót
(hmotnosť po odkvapkaní asi 340 g)., 200-250 ml smotany na šľahanie., 1 balíček
Crème Olé pudingu bez varenia s kokosovou príchuťou Dr.Oetker., 1 balíček Smeta-fixu
Dr.Oetker.,
Ozdobenie: 3 zarovnané PL strúhaného
kokosu.,
Na prípravu cesta
zmiešame múku s kypriacim práškom, pridáme cukor, vanilínový cukor, vajcia,
mlieko a olej. Ručne vymiešame hladké cesto. Nalejeme do vymastenej a múkou
vysypanej tortovej formy. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme. Do uzatvárateľnej
nádoby vlejeme ananásový kompót aj so šťavou, ananás nakrájame na menšie kúsky.
Pridáme smotanu na šľahanie, crème olé a smeta-fix. Nádobu uzavrieme a trasieme
tak dlho, kým sa suroviny nespoja. Vychladnutý korpus pozdĺžne rozkrojíme. Polovicou
náplne potrieme spodný plát korpusu, prikryjeme druhou časťou korpusu. Zvyšnou
náplňou potrieme povrch torty a na ozdobenie posypeme kokosom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára