Na prípravu truffle namočíme slivky na dve hodiny do rumu. Piškóty naukladáme na dno pohárov a na ne uložíme rumové slivky.Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním piškóty a slivky. Necháme vychladnúť. Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov. Nakoniec posypeme nastrúhanou čokoládou.
24. marca 2012
Zimné truffle
200 g sušených sliviek., 5 PL lyžíc rumu., 20 ks
detských piškót., 1 balíček Pudingu Originál s čokoládovou príchuťou
Dr.Oetker., 500 ml mlieka., 40 g cukru., 200 ml smotany na šľahanie., 1 balíček
Vanilínového cukru Dr.Oetker., 50 g strúhanej čokolády.,
Na prípravu truffle namočíme slivky na dve hodiny do rumu. Piškóty naukladáme na dno pohárov a na ne uložíme rumové slivky.Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním piškóty a slivky. Necháme vychladnúť. Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov. Nakoniec posypeme nastrúhanou čokoládou.
Na prípravu truffle namočíme slivky na dve hodiny do rumu. Piškóty naukladáme na dno pohárov a na ne uložíme rumové slivky.Puding uvaríme s cukrom a mliekom podľa návodu na obale a zalejeme ním piškóty a slivky. Necháme vychladnúť. Smotanu ušľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Šľahačkou naplníme cukrárske vrecko a ozdobíme povrch pohárov. Nakoniec posypeme nastrúhanou čokoládou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára