6. marca 2012

Hovädzie mäso s hubami

1/4 kg zadného hovädzieho mäsa., 10 g slnečnicového oleja., 1 malá cibuľa., 50 g šampiónov., 3 g hladkej múky., rasca., voda., soľ.,
Očistenú cibuľu pokrájame nadrobno a na panvici speníme s olejom, pridáme mäso nakrájané na kocky a rascu, poprášime múkou a spolu popražíme. Podlejeme teplou vodou, posolíme a dusíme do mäkka. Šampiňóny očistíme, umyjeme, pokrájame na plátky a udusíme v malom množstve vody. Keď sú mäkké pridáme ich k mäsu aj s vývarom. Krátko spolu povaríme za občasného premiešania. Ochutnáme. Podávame s dusenou ryžou.
(2 porcie / 1 porcia 1008 kJ - 240 kcal., B - 26,0 g., T - 13,0 g., S - 3,5 g.,)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára