500 ml mlieka., bielky z troch vajec., 10 g cukru., 1 balíček Pudingu
Originál s vanilkovou príchuťou Dr.Oetker., 300 ml mlieka., 40 g cukru., ½
KL mletej škorice.,
Na prípravu
dezertu vyšľaháme bielky spolu s 10 g cukru a nakoniec zľahka vmiešame
škoricu. 500 ml mlieka zahrejeme do varu. Lyžičkou vykrajujeme zo sladkých
bielkov „obláčiky“ a vkladáme do vriaceho mlieka. Niekoľkokrát „obláčiky“
v mlieku obrátime a ihneď vyberáme z mlieka do studenej nádoby. Puding
rozmiešame v 300 ml mlieka, pridáme 40 g cukru a zmes nalejeme do mlieka,
v ktorom sme pripravovali „obláčiky“. Riedky puding varíme 1 minútu, počas varu
môžeme pridať 1 PL rumu kvôli vôni. Puding rozdelíme do hlbokých tanierov a na
povrch poukladáme „obláčiky“.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára