250 g mrazeného špenátu., 1 malá cibuľa., 1 lyžička olivového oleja., 1 lyžica kyslej smotany., soľ., mleté čierne korenie., štipka muškátového orieška., 50 g goudy., 1 vajce., 1 lyžička masla., 2 až 3 minichleby alebo bosniaky.,
Špenát necháme trochu roztopiť. Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno a na olej opečieme dosklovita. Pridáme špenát a krátko dusíme, potom primiešame smotanu a vajce. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a muškátovým orieškom. Syr nastrúhame alebo nakrájame na malé kocky a pridáme do špenátu. Premiešame a odstavíme z ohňa. Z chlebíkov odkrojíme vršok a vydlabeme striedku. Zvonka potrieme maslom a naplníme špenátom. Dáme a plech a v rozohriatej rúre zapečieme dochrumkava.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára