22. novembra 2009

Teľacie medailóniky

600 g teľacieho mäsa (karé)., soľ., drvená rasca., 2 strúčiky cesnaku., mleté čierne korenie., lyžička sójovej omáčky., olej., 150 g šampiňónov., 80 g sterilizovanej kukurice., kapia., 80 g sterilizovaného hrášku.,
Teľacie mäso odblaníme a pokrájame na hrubšie rezne. Mierne naklepeme, natrieme pretlačeným cesnakom, okoreníme mletým korením a rascou, pokvapkáme sójovou omáčkou a necháme chvíľu postáť. Na rozohriatom oleji prudko opekáme z oboch strán po 3 minúty a uložíme na teplý tanier. Vo výpeku opražíme očistené pokrájané šampiňóny, obložíme nimi teľacie medailóniky a ozdobíme kukuricou a hráškom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára